Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Ik heb een spoedeisende klacht buiten praktijkuren, waar kan ik terecht?
U kunt terecht bij de Tandartsspoedpraktijk van Dental365 op de Piet Heinkade 215 in Amsterdam, telefoonnummer 020-555 8282.

Werken jullie ’s avonds en in het weekend?
Tandartsenpraktijk Batavia is op maandag tot en met donderdag tot 21.00 open. In het weekend is de praktijk gesloten.

Kan ik ook online een afspraak maken?
Voor een gebitscontrole kunt u online een afspraak maken via deze link of oproep e-mail. Afspraken voor overige behandelingen kunt u uitsluitend in de praktijk maken.

Wat kost mijn behandeling?
Uw behandelaar kan de kosten van uw behandeling met u bespreken. Graag maken we voor u een begroting. Vaak is het ook mogelijk om uw eigen bijdrage voor u te berekenen.

Kunt u zien hoe ik ben verzekerd?
Vaak wel. Onze software is gekoppeld aan de database van Vecozo (Overkoepelende organisatie van Zorgverzekeraars). Zo kunnen wij vaak uw aanvullende tandartsverzekering te achterhalen. Ook werken wij met het programma Zorgsom, wat ons kan vertellen, wat door uw polis wordt vergoed.

Heb ik nog ruimte in mijn budget?
Vraag het uw tandarts. Wij kunnen bekijken wat er het lopende jaar is uitgevoerd in onze praktijk en hoeveel u nog over heeft voor de rest van het jaar. Desgewenst passen wij het behandelplan hier op aan.

Kan ik het trekken van mijn verstandskies uitstellen?
Vraag het uw tandarts bij de gebitscontrole. Heeft u van uw tandarts al een verwijzing gekregen voor het verwijderen van een verstandskies, maak dan meteen een afspraak. Uitstellen vergroot dan de kans op vervelende of pijnlijke complicaties.

Hebben jullie ook een vrouwelijke tandarts? En kan ik door haar behandeld worden als ik dan wil?
Ja.

Krijg ik een vaste tandarts?
Ja.