Werkwijze

Eerste afspraak

Bij tandartsenpraktijk Batavia in Oost doen we er alles aan om u op uw gemak te stellen. Zo staan persoonlijke aandacht en service bij ons hoog in het vaandel. U krijgt bij ons altijd een vaste tandarts. Tijdens de eerste afspraak nemen we graag de tijd om uw gebitsgeschiedenis, klachten en wensen door te spreken.

Om u goed te kunnen helpen, doen we tijdens de eerste afspraak ook een uitgebreide gebitscontrole en nemen we uw medische gegevens door. De tandarts zal foto’s maken, als het nodig is, en geeft u tips voor een goed onderhoud van uw gebit.

Vervolgafspraken

Aan vervolgafspraken wordt u na de eerste afspraak via sms herinnert. Ook roepen wij u per e-mail of per post op voor uw halfjaarlijkse controle. U voorkomt mondproblemen door een regelmatige gebitscontrole.

Kwaliteit

Om u de best mogelijke mondzorg te garanderen werken wij uitsluitend met BIG geregistreerde tandartsen en zijn onze behandelkamers uitgerust met moderne apparatuur.

Ontwikkelingen in de tandheelkundige zorg volgen we op de voet. En ons personeel wordt continue bijgeschoold. Wij vinden het uiterst belangrijk de kwaliteit in onze praktijk op peil te houden en laten dit regelmatig toetsen door gecertificeerde instellingen.

Wij staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Tandartsen en beschikken over een ISO 9001 certificaat .

Uw mening stellen wij buitengewoon op prijs. Heeft u suggesties hoe wij u beter van dienst kunnen zijn. Neem dan contact met ons op.

Uw afspraak

Wij behandelen uitsluitend op afspraak. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen dient u deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, anders kunnen wij de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen.

Indien u niet in staat bent de afspraak telefonisch af te zeggen willen wij u vragen dit minimaal 24 uur van te voren per e-mail te doen.

Tandartsenpraktijk Batavia Amsterdam oost